Presentator Jeroen

Informatie & Documenten

Spelshows en Consumentenacties

Wanneer je interesse hebt in één van Jeroen's (spel)shows of consumentenacties dan kun je hieronder per onderdeel meer informatie vinden.
Tevens is het mogelijk documenten met informatie te downloaden

Kraak de Kluis

Kraak de Kluis kun je met recht een TOP spelshow noemen. Al tientallen jaren is deze spelshow een groot succes in Nederland. Van braderie tot winkelcentrum, zelfs op bedrijfsfeesten heeft deze spelshow mensen gelukkig gemaakt met mooie prijzen.

wij-pinnen-voor-u-in-actie

Wij Pinnen Voor U

Een unieke nieuwe winkelcentrum actie waarbij jouw online kanalen optimaal gebruikt worden. Een professionele cameraploeg komt naar jouw Winkelcentrum. Uiteraard zal deze crew vergezeld worden door een ervaren televisiepresentator

Hoger - Lager Spelshow

Wij komen naar jouw event met de grote Hoger en Lager Spelshow. Maar recht grote, want we spelen dit spel vandaag met reusachtige speelkaarten. Presentator Jeroen kiest iemand uit om mee spelen met het Hoger Lager Spel.

Het Rad van Holland

Deze leuke opvallende spelshow is uitermate geschikt voor winkelcentra. De spelshow heeft een mooi decor helemaal in Hollandse stijl en is voorzien van professioneel geluid.

Shop & Win Spelshow

Kraak de Kluis kun je met recht een TOP spelshow noemen. Al tientallen jaren is deze spelshow een groot succes in Nederland. Van braderie tot winkelcentrum, zelfs op bedrijfsfeesten heeft deze spelshow mensen gelukkig gemaakt met mooie prijzen.

de-grote-doordraai-show-boeken

De Grote Doordraai Show

Ken je het oude televisiespel Prijzenslag met Hans Kazan nog? Dit spel in een kleinere uitvoering is vanaf heden te boeken voor jouw locatie.

De Liefste Moeder

Een speciale spelshow die we ontwikkeld hebben voor Moederdag. Afgeleid van het grote succes van de spelshow Rad van de Liefde. De eerste Moederdag spelshow van Nederland. In het winkelcentrum zullen 4 rondes van 30 minuten gespeeld worden, met op het einde van de dag de finale ronde.

Back to School spelshow in jouw winkelcentrum

Back to School Spelshow

Een spelshow speciaal ontwikkeld voor kids die, zoals de titel al zegt, na een vakantie weer naar school moeten. Laat ze de leukste prijzen winnen die ze goed kunnen gebruiken op school.

rad-van-de-liefde-jb-productions

Rad van de Liefde

Speel mee met deze liefdevolle spelshow en win de mooiste prijzen voor jouw Valentijn! Het rad is onderverdeeld in allemaal vakken. Iedere vak geeft een prijs aan. De kandidaat geeft een zwiep aan het rad en dan is het afwachten waarop het rad blijft staan.

Decor van de grote Songfestival Spelshow

Songfestival Spelshow

Zoals heel Nederland inmiddels wel weet, vind het Songfestival 2020 dit jaar plaats in Nederland. Naar aanloop van dit geweldige internationale event hebben wij een gloednieuwe winkelcentrum spelshow ontwikkeld - De Grote Songfestival Spelshow

Kerstpakketten Show

Een speciale spelshow die we ontwikkelde voor de Kerstperiode, Winkelcentrum Hoge Vught in Breda had de primeur. Maar natuurlijk is de show vanaf heden te boeken voor heel Nederland.

Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions

Wil je Presentator Jeroen boeken voor jouw event? Of heb je een vraag?

Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Verzenden