Presentator Jeroen
wij-pinnen-voor-u-succesvol

Wij Pinnen voor U! Een regelrechte hit.

Van de zomer meldde wij al dat de Winkelcentrum Actie - Wij Pinnen voor U! zo succesvol was.

We kunnen laten weten dat dit zeker zo gebleven is. Zo niet succesvoller geworden. De YouTube pagina blijft groeien qua abonnees en de actie wordt veel ingezet in Winkelcentra door heel Nederland.

Ook in 2018 gaan we weer volop tegenaan.

Er staan al weer veel nieuwe boekingen voor - Wij Pinnen voor U! We hebben er zin in om in het nieuwe jaar nog meer mensen te verrassen en te overvallen met onze pin pas. Wie weet komen we je ergens tegen in het land en maak ook jij kans een 'gratis' aankoop.

wij-pinnen-voor-u-viral

De Winkelcentrum Show - Wij Pinnen voor U! Is ontdekt op YouTube.

Sinds het bestaan van het YouTube kanaal in maart 2016 is het aantal bezoekers van het kanaal in rap tempo toegenomen. Vooral sinds begin juli 2017 gaat het kanaal ineens viral.

De filmpjes worden gemaakt tijdens de actie Wij Pinnen voor U!

Ze worden na afloop van de dag op YouTube en Facebook online geplaatst. De reacties van de 'overvallen' kandidaten is zo ontzettend leuk, dat het ook voor buitenstaanders ontzettend leuk is om naar te kijken. Wij krijgen inmiddels dagelijks diverse keren de vraag binnen wanneer Jeroen met deze actie weer ergens in het land aanwezig is. Want wees eerlijk, wie zou het niet super leuk vinden, als een aankoop door iemand anders afgerekend wordt.

Meer informatie en alle mogelijkheden bekijken van 
Presentator Jeroen?

Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions

Wil je Presentator Jeroen boeken voor jouw event? Of heb je een vraag?

Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Verzenden