Volg jij mij al?

Wij Pinnen voor U! Winkelcentrum promotie via Social Media kanalen

Wij Pinnen voor U! Is een unieke nieuwe winkelcentrum actie waarbij online kanalen gebruikt worden. Wij komen met een professioneel cameraploeg naar het Winkelcentrum. Uiteraard zal deze crew vergezeld worden door een ervaren televisie presentator. De cameraploeg overvalt mensen bij de kassa van winkels, die op het punt staan om af te rekenen. Onze verslaggever overvalt deze persoon en zegt “Wij pinnen voor u”.

Natuurlijk wordt dit allemaal vastgelegd door de camera. Hierna heeft de presentator een kort gesprekje met de gelukkige klant. Dit zullen we meerdere malen herhalen en zal ook steeds vastgelegd worden door de camera. Na afloop van deze actie gaat de montage studio van iedere kandidaat een kort filmpje monteren. Voor ieder filmpje zal een kort intro staan met het logo van het winkelcentrum en natuurlijk een afkondiging met eventueel een vermelding naar de website.

Offline en Online worden bij elkaar gebracht


Alle filmpjes krijgt u digitaal aangeleverd en kunt u uploaden naar het eigen YouTube kanaal van het winkelcentrum. De “Pinnen voor u” filmpjes kunnen eveneens op uw Facebookpagina en website geplaatst worden. Op deze manier brengt u online shopping ervaringen naar uw sociaal media omgeving. Uw bezoekers zullen deze filmpjes gaan delen en liken.

Deze winkelcentrum actie is inclusief:

  • Cameraman
  • Televisiecamera
  • Geluid en eventueel licht
  • Televisie presentator
  • Montage van de filmpjes
  • Verzorging intro
  • Verzorging outro

Als winkelcentrum zorg je voor:


Een pinpas (bedrag wat u uit wil geven bepaalt u en overleggen we met u)

Uploaden van de filmpjes naar uw sociaal media kanalen (kunnen wij ook voor u verzorgen, alleen hebben wij dan de inlog gegevens nodig).

Voor een speciaal bedrag maken wij voor u een vooraankondigings commerciaal, die u kunt plaatsen op uw website en sociaal media kanalen. Hiermee kunt u bezoekers teasen om op een bepaalde datum naar uw centrum te komen


Jeroen werkt samen met:

  • Presentator Jeroen presenteer zeer regelmatig shows in Shoppingcenter Overvecht.

Youtube:

Presentator Jeroen
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
Presentator Jeroen
Artiestenbureau JB Productions
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186-602140
info@presentatorjeroen.nl

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Presentator Jeroen maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok